EmasPerak

Dinar & Jongkong

 

💚 Dinar
Bentuknya Bulat

💚 Jongkong
Bentuknya Petak

❤️ Kedua duanya mempunyai ketulenan yang sama iaitu 999.9

❤️ Kedua duanya mempunyai certificated

❤️ Kedua duanya mempunyai peminatnya yang tersendiri
~ Hehe ~ tak salah pilih keduanya ~ jika ada dua kenapa nak 1 jer 😉

❤️ Kedua duanya lawa

❤️ Kedua duanya mempunyai susut nilai hampir sama mengikut berat

❤️ Kedua duanya boleh dipajak bila perlukan TUNAI

CARA NAK BELI EMAS DI PUBLIC GOLD

✅ #1. CASH – DIRECT PURCHASE
Buat belian secara online , bayar pun online, tak payah pergi mana mana pun. Nanti emas dah sampai branch baru bawa ic dan resit dan boleh tuntut emas ☺️. Request pos pun boleh.

✅ #2. EPP – EASY PAYMENT PURCHASE
Buat order, emas dibayar sikit sikit selama min 4 bulan hingga 10 bulan ( tgk pada jenis berat emas dan promosi semasa )

Dah settle payment semua , sama juga bawa ic dan resit dan boleh tuntut emas ☺️ di mana mana branch bila emas sudah sampai di branch. Request pos pun boleh.

✅ #3. GAP – GOLD ACCUMULATION PROGRAM
Beli dan simpan emas sikit sikit serendah bajet 1g atau RM100. Ada dua pilihan, nak ambil emas dan pegang sendiri atau nak biarkan Public Gold simpankan emas pun boleh. Tak ada apa apa caj pun.

 

Salam Jumaat ❤️
Semoga Bermanfaat
.
.
.

Bijak | Kaya | Berjaya
Kunci Emas Kekayaan

#AttitudeCommitmentFocus

#NadyaPublicGold
#GerbangJutawanEmas
#Star #FoundersMasterDealer #PG025616
#PublicGold #PGJewel #PGMall #AuroraItalia
http://mesejgerbangjutawanemas.my/
http://www.wasap.my/60135555959
www.gerbangjutawanemas.com

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formPost comment